Welkom bij watTwest

 

watTwest staat voor 'Werken Aan de Toekomst van Tilburg West' en is actief in de wijken Wandelbos, de Reit en 't Zand. De wijkcoöp zorgt door en voor bewoners voor een betere leefbaarheid in de eigen buurt. Speerpunten hierbij zijn leren, werken en de wijk.

Ons kantoor


Ons team


Activiteitenagenda

Feed
26-09-201719:30 - 21:30: Knutselclub
Hobby je graag, maar maak je er geen tijd voor? Vind je haken, breien, kaarten maken of kleuren leuk maar komt het er niet van? Blokkeer dinsdagavond in je agenda, pak je knutselspullen in en kom gezellig...   Meer
27-09-201713:30 - 15:30: Digicafé themamiddag foute emails en cookies
Hoe herken je foute mail en wat zijn cookies? Breng gerust je eigen laptop of tablet/ipad mee. Fijn als je laat weten dat je komt. Je kunt dat doorgeven in het wijkcentrum of via frans@wattwest.nl of...   Meer
04-10-201713:30 - 15:30: Digicafé
Leren omgaan met verschillende toepassingen en programma’s? Weten wat er allemaal met je smartphone, tablet of laptop kan? In wijkcentrum 't Sant, in de Kleizaal (2e verdieping).   Meer
10-10-201719:30 - 21:30: Knutselclub
Hobby je graag, maar maak je er geen tijd voor? Vind je haken, breien, kaarten maken of kleuren leuk maar komt het er niet van? Blokkeer dinsdagavond in je agenda, pak je knutselspullen in en kom gezellig...   Meer
25-10-201713:30 - 15:30: Digicafé themamiddag updates en antivirus
Het belang van updaten van je computer en antivirus. Breng gerust je eigen laptop of tablet/ipad mee. Fijn als je laat weten dat je komt. Je kunt dat doorgeven in het wijkcentrum of via frans@wattwest.nl of...   Meer
Volgende >>


Nieuws

In Memoriam

In Memoriam

Op 2 augustus jongstleden is, na een tragisch ongeval, Joop overleden op de leeftijd van 40 jaar. Joop was als vrijwilliger bij onze klussendienst actief.

Bestuur, medewerkers en vrijwilligers van watTwest zijn geschokt door het plotselinge overlijden van Joop. Wij wensen zijn familie en naasten veel sterkte toe.

WatTwest Promoot Knutselclub

WatTwest Promoot Knutselclub

Dinsdagavond 2 mei om 19.30 uur kwam de knutselclub van wijkcoöp watTwest weer bijeen Nadat die enkele maanden eerder gestart is, blijkt de belangstelling tot deelname gestadig te groeien. Opnieuw werden een aantal nieuwe dames verwelkomd.

De knutselclub komt om de veertien dagen bijeen in wijkcentrum 't Sant, Beneluxlaan 74 in Tilburg West. De bijeenkomsten vinden plaats in de Jules Deelderzaal. De aanvang van de avond is 19.30 uur en om 21.30 uur wordt er opgeruimd en afgesloten.

Zowel oudere als jongere mannen en vrouwen zijn welkom. Naast het ontmoeten van medewijkbewoners, kan men onderling informatie uitwisselen over de verschillende activiteiten Te denken valt aan het maken van wenskaarten en brei- of haakwerkjes. Alle mogelijke creatieve vormen zijn mogelijk.

Wel dienen de bezoekers van de avonden zelf materiaal en gereedschap mede te nemen. Daarnaast zijn aan de bar van het wijkcentrum consumpties verkrijgbaar (koffie, thee, fris en alcoholische dranken). Heeft u zin gekregen om een keertje te komen kijken of deel te nemen? U bent hartelijk welkom op de eerstvolgende knutselavond om 19.30 uur.

BuurTent Nu Eigen Website

BuurTent Nu Eigen Website

Sinds kort heeft de buurTent haar eigen website! Hier is alle informatie te vinden die we ook in de tent laten zien op de tablet. Daarnaast kunnen gemeenten en andere belangstellenden hier vinden hoe ze ons kunnen bereiken voor het inschakelen van de buurTent.

De verslagen die Klaas trouw maakt van onze tentplaatsingen zullen in het vervolg hier te vinden zijn. Alle andere verslagen van Klaas, over activiteiten van watTwest of van andere interessante zaken in de wijk, zullen we hier plaatsen.